Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Χαιρετισμός Προέδρου

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη  περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, που έπληξε καίρια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες  καθημερινά δίνουν  αγώνα επιβίωσης, είναι επιτακτική η ανάγκη να τονώσουμε τον ρόλο του Επιμελητήριου Κοζάνης,  για την πραγματική εξυπηρέτηση, προάσπιση  και προαγωγή των συμφερόντων των μελών του. Στόχος της νέας Διοίκησης είναι να καταστεί το Επιμελητήριο μας, εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθ.....(24/05/2013)   περισσότερα »

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων

         33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων     Ανακοινώθηκε από τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση της της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, η έναρξη των διαδικασιών και ενεργειών για την επιτυχή διοργάνωσή της. Φορείς διοργάνωσης είναι: το Επιμελητήριο Κοζά.....(23/06/2017)   περισσότερα »

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Κοζάνης των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην 82η ΔΕΘ

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Κοζάνης των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην 82η ΔΕΘ     Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων – Μελών του θα συμμετέχει εφέτος, όπως ήδη ανακοίνωσε, στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Όσες επιχειρήσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής καλούνται να παραβρεθούν στ.....(23/06/2017)   περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο «Φύλαξη χώρων και εγκαταστάσεων της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας»

Η Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης (Α.Ε.Π.Ε.Κ.), προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του ν. 4412/16, για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου: «Φύλαξηχώρων και εγκαταστάσεων της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας». Το ύψος του προϋπολογισμού του έργου ανέρχεται σε 2.500,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. Για .....(22/06/2017)   περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο «Καθαριότητα χώρων και εγκαταστάσεων της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας»

Η Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης (Α.Ε.Π.Ε.Κ.), προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του ν. 4412/16, για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου: «Καθαριότητα χώρων και εγκαταστάσεων της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας». Το ύψος του προϋπολογισμού του έργου ανέρχεται σε 3.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε......(20/06/2017)   περισσότερα »

Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

    Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.   Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Π.Ε. Κοζάνης στηρίζει την τοπική αγορά προβαίνοντας στην έκδοση «Εκπτωτικής Κάρτας», με την επίδειξη της οποίας οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μεγαλύτερης ποσοστιαίας έκπτωσης σε προϊόντα που θα προμηθεύονται από όσα τοπικά καταστήματα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο «δίκτυο» των επιχειρήσεων που επιθυμούν να στηρίξουν την προ.....(16/06/2017)   περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο «Ενοικίαση και Τοποθέτηση Δομών για τη Διοργάνωση της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας»

Η Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης (Α.Ε.Π.Ε.Κ.), στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος στήριξης Επιχειρηματικότητας στις Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας, καλεί φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, να καταθέσουν προσφορά, για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου: «Ενοικίαση και Τοποθέτηση Δομών για τη Διοργάνωση της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας».Το ύψος του προϋπολ.....(16/06/2017)   περισσότερα »

Ξεκινά ο Β’ Κύκλος του προγράμματος για την ενίσχυση της αυτoαπασχόλησης των αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του νέου ΕΣΠΑ

        Ξεκινά ο Β’ Κύκλος του προγράμματος για την ενίσχυση της αυτoαπασχόλησης των αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του νέου ΕΣΠΑ   Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει την προκήρυξη του β’ κύκλου της Δράσης «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» με προϋπολογισμό 80 εκατ. €.   Η δράση αποτελεί τη συνέχεια του α’ κύκλου και στοχεύει στην ενίσχυση των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να ασκήσουν επαγγελματική δραστηριότητα.....(13/06/2017)   περισσότερα »

Ανάκληση της απόφασης λειτουργίας νέων σταθμών Διοδίων στην Π.Ε. Κοζάνης ζητεί το Επιμελητήριο Κοζάνης με επιστολή του από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Ανάκληση της απόφασης λειτουργίας νέων σταθμών Διοδίων στην Π.Ε. Κοζάνης ζητεί το Επιμελητήριο Κοζάνης με επιστολή του από τους αρμόδιους Υπουργούς.   Επιστολή απέστειλε το Επιμελητήριο Κοζάνης στους Υπουργούς Οικονομικών, κ. Τσακαλώτο, και Μεταφορών, κ. Σπίρτζη, με αφορμή την κοινή υπουργική τους απόφαση για λειτουργία νέων σταθμών διοδίων στην περιοχή μας, με την οποία ζητεί την ανάκληση της απόφασης αυτής ως επιζήμιας για τον τόπο και τις Μικρομεσαίες τοπικές Επιχειρήσεις (ΜμΕ) . Η επ.....(09/06/2017)   περισσότερα »

Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την καθυστέρηση της Προκήρυξης του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οικον»

    Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την καθυστέρηση της Προκήρυξης του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οικον»   Το Επιμελητήριο Κοζάνης, με αφορμή την συνεχιζόμενη καθυστέρηση της προκήρυξης του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οικον», του οποίου η επανεκκίνηση αναμένεται ως σημαντική «ανάσα» από τον πολύπαθο τα τελευταία χρόνια κλάδο των δομικών υλικών και των επαγγελματιών της οικοδομής, αλλά και από τους πολίτες που προσδοκούν στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών .....(01/06/2017)   περισσότερα »

Ικανοποίηση από τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην 19η «Πανηπειρωτική Έκθεση 2017»

    Ικανοποίηση από τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην 19η «Πανηπειρωτική Έκθεση 2017»   Το Επιμελητήριο Κοζάνης, συνεχίζοντας την επιτυχημένη εκθεσιακή πολιτική της στήριξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και της δημιουργίας των προϋποθέσεων για την προβολή των τοπικών προϊόντων σε νέες αγορές, για άλλη μια φορά συμμετείχε στην ετήσια διεθνή έκθεση «Πανηπειρωτική 2017», την 19η εφέτος. Στην έκθεση, που διήρκησε από 10 έως και 14 Μαΐου 2017 και διοργανώθ.....(02/06/2017)   περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει για την υποχρεωτική αναγραφή αποδοχής μέσων πληρωμής με κάρτα. (01/02/2017)
Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν.Κοζάνης διοργάνωσε την Κυριακή 13/11/2016 κλαδική Ημερίδα στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» με θέμα «Το θεσμικό πλαίσιο επαγγέλματος και αδήλωτη επιχειρηματική και επαγγελματική δραστηριότητα». (28/11/2016)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΞΥΛΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΞΥΛΕΙΑ. (16/05/2017)
ΓΕΜΗ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΟΕ-ΕΕ-ΕΠΕ-ΑΕ) ΣΕ ΙΚΕ (10/09/2013)
Αναζήτηση Δεδομένων Γ.Ε.ΜΗ (01/08/2013)
LiveFeed: KEEE: e-BOSS
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr