Τρίτη, 26 Σεπτεβρίου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
Πρόσκληση στις Επιχειρήσεις Μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας (7-11/10/2017)-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων
Κατάλογος επιχειρήσεων που παρέχουν έκπτωση στους κατόχους της εκπτωτικής κάρτας ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Χαιρετισμός Προέδρου

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη  περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, που έπληξε καίρια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες  καθημερινά δίνουν  αγώνα επιβίωσης, είναι επιτακτική η ανάγκη να τονώσουμε τον ρόλο του Επιμελητήριου Κοζάνης,  για την πραγματική εξυπηρέτηση, προάσπιση  και προαγωγή των συμφερόντων των μελών του. Στόχος της νέας Διοίκησης είναι να καταστεί το Επιμελητήριο μας, εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθ.....(24/05/2013)   περισσότερα »

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση στις Επιχειρήσεις Μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας (7-11/10/2017)-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων

         33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων     Ανακοινώθηκε από τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση της της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, η έναρξη των διαδικασιών και ενεργειών για την επιτυχή διοργάνωσή της. Φορείς διοργάνωσης είναι: το Επιμελητήριο Κοζά.....(19/09/2017)   περισσότερα »

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

                        ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 στην δεύτερη συνεδρίαση της, λαμβάνοντας υπόψιν το άρθρο 1, παρ. 1 του Π.Δ. 372/1992 αποφάσισε και ανακοινώνει τα παρακάτω:   1)  Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα.....(15/09/2017)   περισσότερα »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Το Επιμελητήριο Κοζάνης δημιούργησε το e-Mall Κοζάνης (www.agoarakozanis.gr) που διασυνδέεται με την Πανελλαδική Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr και στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις που πουλάνε προϊόντα Λιανικής ή Χονδρικής. Το πακέτο ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει: Ηλεκτρονικό Ράφι και Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop), με εύκολη ενσωμάτωση του και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ενώ η διαχείριση .....(21/09/2017)   περισσότερα »

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο περίπτερο 16 της 82ης ΔΕΘ.....(18/09/2017)   περισσότερα »

Επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και τη Σόφια, 20-24/11/2017.

    O Οργανισμός Enterprise Greece σε συνέχεια των δράσεων του για την ενίσχυση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και ποτών στις αγορές της Σερβίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και τη Σόφια, 20-24/11/2017.   Το κόστος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή ανέρχεται στα 250 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για συμμετοχή σε μια ή δύο χώρες και στα 300 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για συμμετοχή και σε 3 χώρες. Τα έξοδα μετακίν.....(01/09/2017)   περισσότερα »

Οι εκλογές για την ανάδειξη των των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ      Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 25 Αυγούστου 2017 στην πρώτη συνεδρίαση της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 4484 «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις» (Τεύχος Α 110-1/8/2017), αποφάσισε πως οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάν.....(29/08/2017)   περισσότερα »

Κατάλογος επιχειρήσεων που παρέχουν έκπτωση στους κατόχους της εκπτωτικής κάρτας ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς.

Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να κατεβάσετε κατάλογο επιχειρήσεων που παρέχουν έκπτωση στους κατόχους της εκπτωτικής κάρτας ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς.  .....(29/08/2017)   περισσότερα »

Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

    Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.   Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Π.Ε. Κοζάνης στηρίζει την τοπική αγορά προβαίνοντας στην έκδοση «Εκπτωτικής Κάρτας», με την επίδειξη της οποίας οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μεγαλύτερης ποσοστιαίας έκπτωσης σε προϊόντα που θα προμηθεύονται από όσα τοπικά καταστήματα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο «δίκτυο» των επιχειρήσεων που επιθυμούν να στηρίξουν την προ.....(16/06/2017)   περισσότερα »

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Για να δείτε  πληροφορίες για τισ νέες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κοζάνης ανοίξτε τα παρκάτω αρχεία.....(07/12/2016)   περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, αναβάθμισε τις ψηφιακές του υπηρεσίες και δημιούργησε τη ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

    .....(25/11/2016)   περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΕΜΗ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΟΕ-ΕΕ-ΕΠΕ-ΑΕ) ΣΕ ΙΚΕ (10/09/2013)
Αναζήτηση Δεδομένων Γ.Ε.ΜΗ (01/08/2013)
LiveFeed: KEEE: e-BOSS
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr