Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
Καλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις να εκδηλώσουν στο Επιμελητήριο Κοζάνης το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην «Εκπτωτική Κάρτα»για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Χαιρετισμός Προέδρου

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη  περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, που έπληξε καίρια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες  καθημερινά δίνουν  αγώνα επιβίωσης, είναι επιτακτική η ανάγκη να τονώσουμε τον ρόλο του Επιμελητήριου Κοζάνης,  για την πραγματική εξυπηρέτηση, προάσπιση  και προαγωγή των συμφερόντων των μελών του. Στόχος της νέας Διοίκησης είναι να καταστεί το Επιμελητήριο μας, εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθ.....(24/05/2013)   περισσότερα »

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση στις Επιχειρήσεις Μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας (7-11/10/2017)-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων

         33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων     Ανακοινώθηκε από τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση της της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, η έναρξη των διαδικασιών και ενεργειών για την επιτυχή διοργάνωσή της. Φορείς διοργάνωσης είναι: το Επιμελητήριο Κοζά.....(02/08/2017)   περισσότερα »

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Στήριξης της Επιχειρηματικότητας στις Π.Ε. Κοζάνης & Φλώρινας για τις ανάγκες της Π.Ε. Φλώρινας

Παρακαλούμε βρείτε συνημμένες περιληπτικές διακηρύξεις  για την ανάδειξη  αναδόχου των έργων: «Ανάδειξη και προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό» «Προβολή Και Ανάδειξη Των Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων της Π.Ε. Φλώρινας» «Προμήθεια Υλικού Για Τις Ανάγκες Του ΕΒΕ Φλώρινας» Αναθέτουσα Αρχή είναι η Αστική Εταιρεία Προώθησης Επιχειρηματικότητας Κοζάνης (Α.Ε.Π.Ε.Κ.). Τα έργα προκηρύσσονται στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Στ.....(14/08/2017)   περισσότερα »

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ «SAUDIHORECA 2017» (27 - 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017)

      ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ                            «SAUDIHORECA 2017» (27 - 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017)         Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, σε συνεργασία με την Εταιρία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης – ΑΕΠΕ θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση Τροφίμων, Ποτών και Φιλοξενίας «SAUDIHORECA 2017» Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2017 στ.....(26/07/2017)   περισσότερα »

Καλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις να εκδηλώσουν στο Επιμελητήριο Κοζάνης το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην «Εκπτωτική Κάρτα»για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Καλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις να εκδηλώσουν στο Επιμελητήριο Κοζάνης το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην «Εκπτωτική Κάρτα» για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.   Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Π.Ε. Κοζάνης στηρίζει την τοπική αγορά προβαίνοντας στην έκδοση «Εκπτωτικής Κάρτας». Με την επίδειξη της κάρτας αυτής θα παρέχεται συγκεκριμένη ποσοστιαία έκπτωση στα προμηθευόμενα είδη από τα καταστήματα- επιχειρήσεις,   που θα δηλώσουν στο Επιμελητήρι.....(05/07/2017)   περισσότερα »

Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

    Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.   Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Π.Ε. Κοζάνης στηρίζει την τοπική αγορά προβαίνοντας στην έκδοση «Εκπτωτικής Κάρτας», με την επίδειξη της οποίας οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μεγαλύτερης ποσοστιαίας έκπτωσης σε προϊόντα που θα προμηθεύονται από όσα τοπικά καταστήματα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο «δίκτυο» των επιχειρήσεων που επιθυμούν να στηρίξουν την προ.....(16/06/2017)   περισσότερα »

Ξεκινά ο Β’ Κύκλος του προγράμματος για την ενίσχυση της αυτoαπασχόλησης των αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του νέου ΕΣΠΑ

        Ξεκινά ο Β’ Κύκλος του προγράμματος για την ενίσχυση της αυτoαπασχόλησης των αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του νέου ΕΣΠΑ   Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει την προκήρυξη του β’ κύκλου της Δράσης «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» με προϋπολογισμό 80 εκατ. €.   Η δράση αποτελεί τη συνέχεια του α’ κύκλου και στοχεύει στην ενίσχυση των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να ασκήσουν επαγγελματική δραστηριότητα.....(13/06/2017)   περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει:«Απάτη το EUROPEAN BUSINESS NUMBER»

    Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει: «Απάτη το EUROPEAN BUSINESS NUMBER»   Το Επιμελητήριο Κοζάνηςενημερώνει τα μέλη του για την «Απάτη» που προωθείται εις βάρος επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελματιών με την αποστολή  μέσω ταχυδρομείου μιας επιστολής από μια εταιρεία με την επωνυμία EUROPEAN BUSINESS NUMBER, η οποία όπως ισχυρίζεται εδρεύει στο Αμβούργο, αν και η επιστολή έχει αποσταλεί σε πολλούς επιχειρηματίες της περιοχής μας από την Αυστρία.  Η επιστολή είναι ιδιαίτερα προσ.....(11/05/2017)   περισσότερα »

Παραλαβή βεβαιώσεων συμμετοχης του σεμιναρίου Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Επιμελητήριο Κοζάνης ανακοινώνει στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο: «Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες» που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2017 σε συνεργασία του Επιμελητηρίου με την EnterpriseGreece ότι μπορούν να παραλάβουν τη «Βεβαίωση Συμμετοχής» τους από το Επιμελητήριο, οδός Ι. Φαρμάκη 2, 1ος όροφος, Κοζάνη, ώρες 8:00 – 15:00. Πληροφορίες στο τηλ. 24610 41693       ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟ.....(21/02/2017)   περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του για την Εφαρμογή Μεταλυκειακού έτους τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.

        Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του για την «Εφαρμογή Μεταλυκειακού έτους – τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.»   Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις -μέλη του ότι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να παρέχουν θέσεις μαθητείας στους αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ. (κατόχους απολυτηρίου και πτυχίου του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών των Επαγγελματικών Λυκείων, ηλικίας 18 έως 24 ετών) έχοντας υπόψη τα παρακάτω: Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας.....(07/02/2017)   περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤO ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

                    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤO «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ»   ΓΕΝΙΚΑ Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με το Νόμο 4386/2016 αναδιάρθρωσε τη δομή της επαγγελματικής εκπαίδευσης και προχώρησε σε ειδικές ρυθμίσεις για τη θεσμοθέτηση της μαθητείας για τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων. Ειδικότερα το Επαγγελματικό Λύκειο προσφέρει πλέον δύο κύκλους σπουδών ως εξής: α. το «Δευτεροβάθμι.....(25/01/2017)   περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει για την υποχρεωτική αναγραφή αποδοχής μέσων πληρωμής με κάρτα. (01/02/2017)
Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν.Κοζάνης διοργάνωσε την Κυριακή 13/11/2016 κλαδική Ημερίδα στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» με θέμα «Το θεσμικό πλαίσιο επαγγέλματος και αδήλωτη επιχειρηματική και επαγγελματική δραστηριότητα». (28/11/2016)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΕΜΗ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΟΕ-ΕΕ-ΕΠΕ-ΑΕ) ΣΕ ΙΚΕ (10/09/2013)
Αναζήτηση Δεδομένων Γ.Ε.ΜΗ (01/08/2013)
LiveFeed: KEEE: e-BOSS
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr