Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ    / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  RSS 2.0 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για εκτύπωση ψηφοδελτίων, εντύπων υπευθύνων δηλώσεων και προμήθεια φακέλων για τις Επιμελητηριακές εκλογές της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017

      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για εκτύπωση ψηφοδελτίων, εντύπων υπευθύνων δηλώσεων και προμήθεια φακέλων για τις Επιμελητηριακές εκλογές της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017   Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης (ΕΒΕ) καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη που διατηρούν τυπογραφείο ή εκτελούν εκτυπωτικές εν γένει εργασίες να υποβάλλουν έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στη Δ/νση του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2 Κοζάνη, 1ος όροφος, φάκελο μ..... (16/11/2017)

περισσότερα »

Ανακοίνωση Εκλογικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Κοζάνης για ανακήρυξη υποψηφίων,υποβολή εντύπων εκπροσώπησης εταιρειών και τόπους διεξαγωγής των εκλογών.

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 16 Νοεμβρίου 2017, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 7 του Π.Δ. 372/1992 όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το οποίο οι υποψήφιοι για τις εκλογές ανάδειξης αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης πρέπει να ανακηρυχτούν μέσα σε διάστημα δέκα (10) ημερών, από την λήξη της προθε..... (16/11/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΕΡΙ ΚΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

      ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 3 Νοεμβρίου 2017 στην τέταρτη συνεδρίαση της, λαμβάνοντας υπόψη της το άρθρο 3 του Π.Δ. 52/2006, σχετικά με τον τρόπο σύνταξης των εκλογικών καταλόγων και το άρθρο 4 του ίδιου Διατάγματος το οποίο ορίζει ότι οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι θα πρέπει να κυρωθούν ένα μήνα πριν από τις εκλογές, αποφασίζει ότι η κύρωση..... (07/11/2017)

περισσότερα »

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ..... (23/10/2017)

περισσότερα »

Ανακοίνωση Δικαίωμα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Ανακοίνωση Δικαίωμα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους του Επιμελητηρίου Κοζάνης   Ενημερώνονται τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης ότι κατόπιν απόφασης της Εκλογικής Επιτροπής, που είναι αρμόδια για τη διενέργεια των εκλογών ανάδειξης της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου, που θα γίνουν στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2017, ότι : Δικαίωμα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εκείνα τα μέλη που έχουν εγγραφεί στο μητρώο του Επιμελητηρίου τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία..... (17/10/2017)

περισσότερα »

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

                        ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 στην δεύτερη συνεδρίαση της, λαμβάνοντας υπόψιν το άρθρο 1, παρ. 1 του Π.Δ. 372/1992 αποφάσισε και ανακοινώνει τα παρακάτω:   1)  Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα..... (15/09/2017)

περισσότερα »

Οι εκλογές για την ανάδειξη των των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ      Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 25 Αυγούστου 2017 στην πρώτη συνεδρίαση της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 4484 «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις» (Τεύχος Α 110-1/8/2017), αποφάσισε πως οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάν..... (29/08/2017)

περισσότερα »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Το Επιμελητήριο Κοζάνης δημιούργησε το e-Mall Κοζάνης (www.agoarakozanis.gr) που διασυνδέεται με την Πανελλαδική Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr και στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις που πουλάνε προϊόντα Λιανικής ή Χονδρικής. Το πακέτο ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει: Ηλεκτρονικό Ράφι και Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop), με εύκολη ενσωμάτωση του και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ενώ η διαχείριση ..... (21/09/2017)

περισσότερα »

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο περίπτερο 16 της 82ης ΔΕΘ..... (18/09/2017)

περισσότερα »

Κατάλογος επιχειρήσεων που παρέχουν έκπτωση στους κατόχους της εκπτωτικής κάρτας ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς.

Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να κατεβάσετε κατάλογο επιχειρήσεων που παρέχουν έκπτωση στους κατόχους της εκπτωτικής κάρτας ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς.  ..... (29/08/2017)

περισσότερα »

Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

    Εκπτωτική Κάρτα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.   Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Π.Ε. Κοζάνης στηρίζει την τοπική αγορά προβαίνοντας στην έκδοση «Εκπτωτικής Κάρτας», με την επίδειξη της οποίας οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μεγαλύτερης ποσοστιαίας έκπτωσης σε προϊόντα που θα προμηθεύονται από όσα τοπικά καταστήματα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο «δίκτυο» των επιχειρήσεων που επιθυμούν να στηρίξουν την προ..... (16/06/2017)

περισσότερα »

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Για να δείτε  πληροφορίες για τισ νέες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κοζάνης ανοίξτε τα παρκάτω αρχεία..... (07/12/2016)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, αναβάθμισε τις ψηφιακές του υπηρεσίες και δημιούργησε τη ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

    ..... (25/11/2016)

περισσότερα »

Υποχρέωση κωδικοποίησης των καταστατικών τροποποίησης Ο.Ε., Ε.Ε. & Ι.Κ.Ε.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υποχρέωση κωδικοποίησης των καταστατικών τροποποίησης Ο.Ε., Ε.Ε. & Ι.Κ.Ε. Το Επιμελητήριο Κοζάνης σας ενημερώνει ότι κάθε τροποποίηση της εταιρικής σύμβασης Ο.Ε. και Ε.Ε., πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από κωδικοποίηση του καταστατικού, προκειμένου να καταχωρηθεί στο Γ.Ε.ΜΗ. (ΥΑ Κ1-884/2012, άρθρο 4 παρ. 1, ΦΕΚ 1420/12τ.Β’). Το ίδιο ισχύει και για τις Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 2α του Ν. 3419/2005, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 78 του Ν. 4314 (ΦΕΚ 265/20..... (26/10/2015)

περισσότερα »

Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων.

        Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων.   Πληροφορούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης ότι η κοινή Επιμελητηριακή προσπάθεια δημιουργίας ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για τη στήριξη των Επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών, έχει ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για Στρατηγική συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ΚΕΕΕ/"Ο ΟΜΗΡΟΣ", των ελληνικών ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ και της KNOWLEDGE BS και για την παροχή σε Πανελ..... (04/08/2016)

περισσότερα »
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr