Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ενέργειες του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Νομό Αττικής.
25/07/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 Alogo_el_F18127.jpg

 

Ενέργειες του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Νομό Αττικής.

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης μετά από έκτακτη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής του επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2018, αποφάσισε να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Νομό Αττικής με τις παρακάτω ενέργειες:

1)      Οικονομική ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο οποίος επιχειρώντας με το ανθρώπινο δυναμικό του και τον διασωστικό εξοπλισμό στο πλευρό της ελληνικής πολιτείας και των τοπικών αρχών στέκεται δίπλα στους πληγέντες.

2)      Αποστολή επιστολής στον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Μίχαλο με την οποία θα ζητείται σύγκλιση σύσκεψης για τον συντονισμό των ενεργειών στήριξης προς τους πυροπαθείς, όλων των Επιμελητηρίων πανελληνίως.

3)      Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποστείλουν είδη πρώτης ανάγκης (γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως) στους πληγέντες, ότι μπορούν να τα παραδίδουν στο κτίριο του Επιμελητηρίου στην Κοζάνη (Ι.Φαρμάκη 2) καθώς και στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης (ώρες 09:00-14:30).

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης

 

 

Νικόλαος Σαρρής

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr