Παρασκευή, 21 Σεπτεβρίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση των προέδρων των Επιμελητηρίων Κοζάνης και Φλώρινας.
29/01/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

 

 

Συνάντηση των προέδρων των Επιμελητηρίων Κοζάνης και Φλώρινας.

 

Συνάντηση των Προέδρων των Επιμελητηρίων Κοζάνης και Φλώρινας, κ.κ. Νικολάου Σαρρή και Σάββα Σαπαλίδη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Επιμελητήριο Κοζάνης

Κατά τη συνάντηση που έγινε, παρουσία μελών των Διοικητικών Επιτροπών των δύο Επιμελητήριων, τέθηκε το γενικό πλαίσιο για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ τους, που θα περιλαμβάνει κοινή προώθηση δράσεων και ανάληψη πρωτοβουλιών, όπως συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές και εκθέσεις, με κύριο σκοπό την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών, την ανάπτυξη της καινοτομίας και την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων σε περισσότερες αγορές.

Ακόμη, κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε έγινε αναφορά όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις των περιοχών αρμοδιότητας των δύο Επιμελητηρίων και γενικά η πραγματική οικονομία και συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθεί η συνεργασία και από τις δύο πλευρές για την υποβολή προτάσεων προς κάθε κατεύθυνση αρμοδίων, με ζητούμενο πάντα τη βελτίωση των συνθηκών επιχειρηματικής & επενδυτικής δραστηριοποίησης και την επίλυση των προβλημάτων που αναστέλλουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής.

Το ενδιαφέρον της συζήτησης, αξίζει να σημειωθεί . ότι στράφηκε και στο νέο θεσμό των Επιμελητηριακών Περιφερειακών Συμβουλίων, που αναμένεται με τη συγκρότησή τους να αναλάβουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε περιφερειακό επίπεδο.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr