Παρασκευή, 21 Σεπτεβρίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σειρά συναντήσεων του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικολάου Σαρρή και των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής
25/01/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

 

Σειρά συναντήσεων του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικολάου Σαρρή και των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής

 

Σειρά συναντήσεων πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαος Σαρρής και τα μέλη της νέα Διοικητικής Επιτροπής με εκπροσώπους Φορέων, Αντιπεριφερειών, Δήμων, Οργανισμών, Ιδρυμάτων, αλλά και επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, κ.α., για θέματα συνεργασίας που αποσκοπούν στη χάραξη ενός νέου πλαισίου κοινής προώθησης δράσεων και ανάληψης πρωτοβουλιών, που θα οδηγήσουν στη βελτίωση των συνθηκών επιχειρηματικής & επενδυτικής δραστηριοποίησης στην Π.Ε. Κοζάνης, στην επίλυση προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής, αλλά και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, με παράλληλη προώθηση της προβολής των τοπικών προϊόντων σε περισσότερες αγορές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαρρής δέχθηκε στο γραφείο του στο Επιμελητήριο Κοζάνης τον πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Αντώνιο Τουρλιδάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου κ. Παν. Κώττα και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημ. Καρακασίδη, τους Προέδρους και μέλη της Διοίκησης του τμ, Οικονομικού Επιμελητηρίου ΔΜ, κ. Εμμ. Καρακάση, και του παραρτήματος ΓΕΩΤΕΕ Δ.Μ., κ. Θ. Σιόγκα, και στελέχη της ΑΝ.ΚΟ. ΑΕ., ενώ συνάντησε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Παν. Πλακεντά και το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ελευθ. Ιωαννίδη, την Αντιδήμαρχο Οικονομικής Ανάπτυξης κα Χρύσα Αθανασιάδου, καθώς και τον πρύτανη του ΤΕΙ ΔΜ, καθηγητή κ. Στέργιο Γκανάτσιο.

Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη ΔΜ, τους Βουλευτές ΠΕ Κοζάνης, του Δημάρχους Εορδαίας, Βοίου, Σερβίων- Βελβεντού, Δ/ντές της ΔΕΗ ΑΕ κ.α.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr