Παρασκευή, 21 Σεπτεβρίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο κ. Νικόλαος Σαρρής
22/12/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 

PROEDROS_F29561.JPG

 

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης

ο κ. Νικόλαος Σαρρής

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την επόμενη τετραετία εξελέγη oκ. Νικόλαος Σαρρής, με εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις εκλογές της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017, το βράδυ της Πέμπτης 21/12   σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ισχύοντα Επιμελητηριακό νόμο 4497/2017.

Ο νέος Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, που ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Σύγχρονο Επιμελητήριο», αναδείχθηκε ο νικητής των εκλογών και κατέλαβε ένδεκα έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των μελών του Δ.Σ. για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου, απευθυνόμενος στους νέους Συμβούλους δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

« Το κεφάλαιο των εκλογών έκλεισε και μια νέα σελίδα ανοίγει για το Επιμελητήριό μας. Αφήνουμε πίσω ότι έχουμε να αφήσουμε και κοιτάμε μπροστά, διότι τα προβλήματα δεν περιμένουν και ο επιχειρηματικός κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Η δέσμευσή μου για συνεργασία με όλους ισχύει στο ακέραιο. Μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να στηρίξουμε, όσο γίνεται, τους επιχειρηματίες και να αναβαθμίσουμε την εικόνα του Επιμελητηρίου στα μάτια όλων»

Κατόπιν συνεχάρη με τη σειρά του όλους για την επιτυχία τους και την εκλογική τους νίκη, και αφού τους καλωσόρισε στη μεγάλη «Οικογένεια» του Επιμελητηρίου τους ευχήθηκε ολόψυχα «Υγεία και καλή Δύναμη, Δημιουργική και Παραγωγική Συνεργασία προς όφελος της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας του τόπου μας».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr