Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΕΡΙ ΚΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
07/11/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

     Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 3 Νοεμβρίου 2017 στην τέταρτη συνεδρίαση της, λαμβάνοντας υπόψη της το άρθρο 3 του Π.Δ. 52/2006, σχετικά με τον τρόπο σύνταξης των εκλογικών καταλόγων και το άρθρο 4 του ίδιου Διατάγματος το οποίο ορίζει ότι οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι θα πρέπει να κυρωθούν ένα μήνα πριν από τις εκλογές, αποφασίζει ότι η κύρωση των εν λόγω καταλόγων θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή. Στη συνέχεια οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι θα εκτεθούν στο κατάστημα του Επιμελητηρίου στην Κοζάνη (Ι.Φαρμάκη 2 ισόγειο), για τρείς ημέρες ήτοι Παρασκευή 10, Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017.Όσοι έχουν αντιρρήσεις κατά των προσωρινών εκλογικών καταλόγων, δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις στο πρωτόκολλο της Εκλογικής Επιτροπής (Ι.Φαρμάκη 2-Ισόγειο) αποκλειστικά με Δικαστικό Επιμελητή από την Τετάρτη 15 έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 και σε ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας (07:00π.μ.-15:00 μ.μ.).Η εκδίκαση των ενστάσεων θα γίνει από την Εκλογική Επιτροπή σε δημόσια συνεδρίαση εντός τριών(3) ημερών από την λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων επί των καταλόγων, ήτοι μέχρι και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. Μετά την εκδίκαση των ενστάσεων, συντάσσονται από την εκλογική επιτροπή οι οριστικοί εκλογικοί κατάλογοι.

 

Επίσης από την Εκλογική Επιτροπή Επιμελητηρίου Κοζάνης υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων από όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, λήγει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 μ.μ. Σχετική ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής περί της ανακήρυξης των υποψηφίων θα αναρτηθεί σε εμφανές σημείο του Επιμελητηρίου μέσα σε διάστημα δέκα ημερών από την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων. Κατά της απόφασης της εκλογικής επιτροπής, με την οποία ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι, επιτρέπεται η υποβολή ενστάσεων ενώπιον αυτής, μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερών από την ανακοίνωση της απόφασης.

 

Η Πρόεδρος

της Εκλογικής Επιτροπής

                        

 

 

Ελένη Διαμαντίδου

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr