Τρίτη, 26 Σεπτεβρίου 2017
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση στις Επιχειρήσεις Μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας (7-11/10/2017)-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων
23/06/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

 

 Πρόσκληση στις Επιχειρήσεις – Μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας (7-11/10/2017)-Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες

 

Είμαστε για άλλη μια χρονιά στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Επιμελητήριο μας, σε συνεργασία με το φορέα διαχείρισης του «Εκθεσιακού  Κέντρου Κοζάνης» και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης, της Αστικής Εταιρίας για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στο Ν. Κοζάνης (ΑΕΠΕ) και των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, ξεκίνησε ήδη τις εργασίες για τη διοργάνωση της 33ης «Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας», που θα πραγματοποιηθεί από 7 ως 11 Οκτωβρίου 2017 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κτιρίου του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης».

 

Εφέτος, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι, η 33η διοργάνωση της ετήσιας Γενικής έκθεσης της περιοχής μας φιλοδοξεί να συγκεντρώσει εκ νέου το ενδιαφέρον τόσο του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας, όσο και των χιλιάδων καταναλωτών που θα την επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η παραγωγική, εμπορική και επαγγελματική δραστηριότητα του τόπου μας.

 

Η πολύχρονη εκθεσιακή εμπειρία του Επιμελητηρίου μας και η συντονισμένη και αγαστή συνεργασία με τους φορείς που στηρίζουν την 33η ετήσια εκθεσιακή διοργάνωσή μας εγγυώνται την αποτελεσματική έκβαση της και την επιτυχία των κοινών στόχων διοργανωτών και συμμετεχόντων – εκθετών.

 

Στην έκθεση πρωταγωνιστές θα είναι σε γενικές γραμμές οι εξής κλάδοι: Τρόφιμα & Ποτά, κατασκευές, δόμηση & δομικά υλικά, ενεργειακά συστήματα, εναλλακτικές μορφές ενέργειας, νέες τεχνολογίες Η/Υ & κινητής τηλεφωνίας, οικιακός- επαγγελματικός εξοπλισμός, Γουναρικά, Μάρμαρα, έπιπλα, Γεωργία- κτηνοτροφία, νέες καλλιέργειες- αρωματικά φυτά και βότανα, μηχανές και αυτοκίνητα, υπηρεσίες ελευθέρων επαγγελματιών και εν γένει φορέων & Οργανισμών με έδρα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κ.α.

 

Σημειώνουμε ότι για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα υπάρξει ειδικό θεματικό αφιέρωμα, όπου με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αρχιμαγείρων (ΣΕΦ) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, στις οποίες «πρωταγωνιστές» θα είναι τα αγνά τοπικά προϊόντα διατροφής της περιοχής μας γενικότερα. Επίσης προγραμματίζονται ενδιαφέρουσες «παράλληλες εκδηλώσεις» για την τόνωση της επισκεψιμότητα.

 

Η συμμετοχή και της δικής σας επιχείρησης είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο καταναλωτικό «κοινό» της έκθεσης, να συνάψετε εμπορικές συνεργασίες με νέους πελάτες, να κλείσετε συμφωνίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα σας και θα ενισχύσουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό σας.

 

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στο μεγάλο Εκθεσιακό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον συμμετοχής σας, για να εξασφαλίσετε τον εκθεσιακό χώρο που εξυπηρετεί καλύτερα το στόχο της προβολής της επιχείρησης και των προϊόντων σας.

 

Επικοινωνήστε με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης στο τηλ. 24610 45977 για αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες τιμοκαταλόγου ενοικίασης εκθεσιακών χώρων ή τη Δ/νση του Επιμελητηρίου Κοζάνης τηλ. 24610 41693.

Επίσης μπορείτε στο τέλος του άρθρου να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

 

    Ενημέρωση για οριστική διαμόρφωση τιμής ενοικίασης χώρων

 

 

Οι τιμές ενοικίασης των χώρων που θα διατεθούν στους εκθέτες για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους έχουν ως εξής:

 

Α) Στεγασμένος- εσωτερικός χώρος (κτίριο & τέντα) : αρχική τιμή 45,00 ευρώ + Φ.Π.Α. 24% ανά τετραγωνικό μέτρο (για μη μέλη) .

«Επιδότηση» ενοικίου για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης 30,00 ανά τ.μ.. άρα τελική τιμή ενοικίασης 15,00 +Φ.Π.Α.

 

Σημειώνεται ότι η τελική τιμή των 15,00 ευρώ + Φ.Π.Α./τ.μ. θα ισχύσει για όλα τα μέλη των τεσσάρων ΕΒΕ της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .

 

Β)Στεγασμένα εξωτερικά περίπτερα συγκεκριμένου εμβαδού : 150 ευρώ + Φ.Π.Α.

 

Γ) Ακάλυπτος εξωτερικός χώρος(έμπροσθεν όψη): 10 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο + Φ.Π.Α, 24%

 

Δ) Ακάλυπτος οπίσθιος χώρος (στο μπετόν) : 5 ευρώ + Φ.Π.Α.

 

33_EKTHESI_AFISA_F19055.jpg

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.pdf

 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr