Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Χαιρετισμός Προέδρου
24/05/2013
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

  

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες 

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη  περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, που έπληξε καίρια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες  καθημερινά δίνουν  αγώνα επιβίωσης, είναι επιτακτική η ανάγκη να τονώσουμε τον ρόλο του Επιμελητήριου Κοζάνης,  για την πραγματική εξυπηρέτηση, προάσπιση  και προαγωγή των συμφερόντων των μελών του.

Στόχος της νέας Διοίκησης είναι να καταστεί το Επιμελητήριο μας, εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθέτουν και παράλληλα να προωθήσει θέσεις και λύσεις στα έντονα και πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως απόρροια της διεθνούς οικονομικής κρίσης και της εφαρμογής αδιεξόδων πολιτικών επιλογών.

Για την επίτευξη των στόχων μας θα συνεργαστούμε στενά  με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας  και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργεία, ΟΤΑ, Ασφαλιστικά Ταμεία, κλπ.),  προκειμένου να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα.

Ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας, είναι σήμερα ο μόνος που μπορεί να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία, να στηρίξει την ανάπτυξη και την απασχόληση. Για να μπορέσει, ωστόσο να παράγει καρπούς η ιδιωτική πρωτοβουλία, απαιτείται ένα γόνιμο περιβάλλον: με λιγότερους φόρους, με λιγότερη γραφειοκρατία, με απλούστερους και σαφείς κανόνες λειτουργίας.

Το ΕΒΕ Κοζάνης  απαριθμεί περισσότερα από 12.000 μέλη όλων των παραγωγικών κλάδων, που συνεισφέρουν σημαντικά στην Ελληνική οικονομία και αξίζουν πράγματι μια καλύτερη αντιμετώπιση και οφείλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε, ο φορέας μας να γίνει πραγματικός αρωγός και σύμβουλος στις επιχειρήσεις,  κάνοντας ανταποδοτικές τις συνδρομές των μελών του.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας καλωσορίζω στον ανανεωμένο ιστότοπο του Επιμελητηρίου μας, ο οποίος επαναδημιουργήθηκε με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, σχετικά με τρέχοντα θέματα επαγγελματικής δραστηριότητας, αλλά και με τη λειτουργία, τις δραστηριότητες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

Η συνεχής και άμεση ενημέρωση, αποτελεί σήμερα βασικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών και είναι απαραίτητη σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επιδίωξη μας είναι να θέσουμε στην διάθεση των μελών μας, αλλά  και  του ευρύτερου κοινού μια φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα, η οποία να προσφέρει ένα σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης μέσω της οποίας θα μπορούμε να δεχόμαστε τυχόν παρατηρήσεις και προτάσεις των μελών μας σε ζητήματα που τους απασχολούν.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι στη δύσκολη μάχη απέναντι στην κρίση, δεν περισσεύει κανείς. Με ενότητα και σωστές αποφάσεις, η χώρα μας μπορεί να κερδίσει ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.

Ο Πρόεδρος 

Κωνσταντίνος Κυριακίδης

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr