ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΩΝ & ΠΕΖΩΝ.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ
  • ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΩΝ & ΠΕΖΩΝ.

 

 

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΩΝ & ΠΕΖΩΝ.

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σεμιναρίων που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο Σύλλογος «Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων» σε συνεργασία με την εταιρία «BGParts» για τα μέλη τους.

Με στόχο την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου σε θέματα σχετικά με την ανάγκη προσαρμογής τους στη νέα τεχνολογία, που εγγυάται την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών, τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, κάθε Σάββατο για το διάστημα από 13 Φεβρουαρίου έως και 28 Μαΐου 2016.

ʼφησαν άριστες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ζήτησαν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κυριακίδη και του Συλλόγου «Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων» κ. Τοπαλίδη τη συνέχιση τους και την επόμενη χρονιά.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 











ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR